Mjukis!

 
ÄLSKAR mina nya byxor! :D

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att skoldagen ska ta slut, gympa och svenska kvar! Men dagen går snabbt som tur är.Efter skolan ska jag in och köpa lite skåp till hjärtat och sedan hem till honom med dom. Sedan blir det film mys och ikväll ska jag äntligen få somna i hans famn igen. :)
 
Det är så skönt att somna tätt intill honom, underbart!
 
Att somna till vackra ord, vackra sms och leende på läpparna är helt underbart.

Sexfällan

Ligger i soffan med lite te och snus, och kollar på "sexfällan" det är sjukt att sånna program finns. Snacka om att skaffa hjärnspöken hos folk som deltar i programmet! Haha, jag skulle aldrig vara med i nått liknande! Litar hellre på min pojkvän än att göra nått liknande.


Vägg ord från

Fick denna fina text av min kille.


Svårt att

Jag har så svårt att inse, att det kräver att gå i skolan!

Det är så svårt för mig att förstå andra i skol situationer, jag har alltid haft så lätt för mig här i livet. Haft rätt pojkvänner
(oftast). Bästa mamman och pappan som alltid ställt upp på mig i alla lägen. Fått det jag behöver, stöd, pengar, hjälp,råd och ja det mesta!

Nu idag står jag här med det jag alltid stävat efter. Ett perfekt liv, så känns det idag :)


Trams

Jag älskar verkligen mitt nya liv, ny kille, snart min egen lägenhet, ny bil och underbar familj, fina vänner trotts att dom är få! Men jag klarar mig med dom jag har.

Först kände jag mig lite ensam, men nu har jag precis insätt att det finns mycket här i livet som jag har!

Jag är snart 20 år gammal och har precis hittat den rätta. Jag har hitta den kille som jag vill spendera resten av mitt liv med, den kille som jag drömt om!

Underbart.


Uf företag

 
Just nu kämpar jag med vårat fina UF-företag! Det går riktigt bra för oss, och detta kommer bli super! 120 stycken .....  och alla kommer bli sålda det är jag 100 % säker på! :D

Den som förgyller alla tomrum!


<3

Sådan du älskar!











Jag har allt jag önskat!

 

Det har hänt mycket!


Älskar mitt nya liv :) 

RSS 2.0